LEEFBAAR ALMELO

1. Bert Hümmels
06-21615278

2. Jan van Vliet
06-19011173

3. Layla Sittrop

4. Rosalie Willems

5. Youssef Kadi

6. Gürsel Ekizkuyu

7. Thomas Steenbergen

8. Astrid Remmerswaal

Leefbaar Almelo is met het oog op een nieuwe toekomst voor Almelo op zoek naar nieuwe actieve leden. Heb je interesse in een maatschappelijke oriëntatie en politieke toekomst en ben je bereid om op positieve wijze een steentje bij te dragen aan een mooier en beter Almelo, meld je dan nu aan als geïnteresseerde! Gewoon door even een mailtje te sturen naar raadslid Bert Hümmels van Leefbaar Almelo.

Wij willen Almelo leefbaarder maken en wij kunnen leefbare mensen die op een positieve en sociale wijze een bijdrage willen leveren aan een Leefbaar Almelo, graag de ruimte geven om zichzelf te ontplooien.

Email: b.hummels@raad.almelo.nl

Bert Hümmels LEEFBAAR ALMELO DEFINITIEVE KANDIDATENLIJST Beste mensen, Hier, na rijp beraad en goed intern overleg, de definitieve kandidatenlijst zoals door de leden en kandidaten geaccepteerd. Na het bekendmaken van de conceptlijst zijn er wat op- en aanmerkingen geweest maar uiteindelijk zijn er geen doorslaggevende redenen om de lijst te wijzigen. Met aandacht voor ervaring en vernieuwing. Met mensen met ervaringen op allerlei terrein, zowel wat betreft werk als opleiding, thuissituatie en achtergrond. En ook, zoals we begonnen zijn met Leefbaar Almelo, ruimte voor verandering van buiten, door mensen die altijd moeite hebben gehad met hoe het gaat, ook in de politiek, de kans te bieden het anders te doen, en hopelijk beter!

LEEFBAAR ALMELO KANDIDATENLIJST Gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014

01. bert hümmels

02. Jan van Vliet

03. Layla Sittrop

04. Rosalie Willems

05. Youssef Kadi

06. Gursel Ekizkuyu

07. Thomas Steenbergen

08. Astrid Remmerswaal LEEFBAAR ALMELO

Welzijn boven welvaart!

Samen staan we sterker!